A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Куликівської селищної ради Львівського району Львівської області

ОБГРУНТУВАННЯ: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг., ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг згідно ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо

Дата: 18.01.2024 20:08
Кількість переглядів: 79

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.

 

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб закладів загальної середньої освіти, які обслуговуються Замовником у закупівлі якісного м’яса для належної організації харчування у 2024 році.

 

Замовник: Відділ освіти Куликівської селищної ради

Код ЄДРПОУ: 44069365.

Вид процедури: Запит ціни пропозиції.

 

Предмет закупівлі: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг., ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг згідно ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 355 950,30 грн. з ПДВ (на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, службової записки бухгалтера від 15.01.2024 року №01-16/01, та аналізу ринку. Розрахунок проведено згідно середніх роздрібних цін на продовольчі товари у листопаді місяці 2023 року, наданих Головним управлінням статистики у Львівській області та комерційної пропозиції підприємця на м’ясо зареєстрованої у відділі освіти вхід. №59/01-02 від 15.01.2024р. Визначення потреби в закупівлі товару (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснюється на підставі аналізу його фактичного використання у минулих періодах та з урахуванням норм харчування для забезпечення належного харчування у закладах загальної середньої освіти.

Філе куряче охолоджене - 2069 кг. Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, суха, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, не завітрена, жир відсутній, тканина м’язова щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. М’язи щільні, пружні. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Курячі філе не повинні бути пошкодженні. Запах-властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Філе куряче запаковане та розфасоване для зберігання харчових продуктів. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОіН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України “Про дитяче харчування“ від 14.09.2006р №142-5).

 

Oшийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг (стегнова та лопаткова частина без кісток) - 85 кг. М’ясо свинини - вирізна охолоджена м’якоть кускова без кістки і без сала, без згустків крові чи пошкоджень тканини. М’ясо свинини охолоджене з температурою в товщині м’якоті від 0 до +4˚С, м’ясна пісна м’якоть, у вигляді шматків різної величини. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм. Поверхня м’яса рівна, чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні, м’ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. М’ясо виготовлене згідно Згідно заявок. чинного законодавства, без стороннього запаху, рожево-червоного кольору, запаковане та розфасоване для зберігання харчових продуктів, повинно бути охолодженим, першої категорії, першого сорту (м’якоть). Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОіН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України “Про дитяче харчування“ від 14.09.2006р №142-Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

 

Транспортування: Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, не заражений сільськогосподарськими шкідниками, з проведеною дез (сан) обробкою. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров’я України. Постачальник повинен мати санітарний паспорт на кожну автомашину. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Вимоги до товару: Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менш 90% від загального строку придатності. Якість товару: Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), Законів України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р. №142-V, Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) від 01.10.2012р. №590.


« повернутися

Вхід для адміністратора